Принтирай Поръчай

Описание

Над тридесет годишна традиция и опит в посрещането и обслужването на нашите гости, в комбинация с новаторски дух и непрестанно желание за усъвършенстване намират своя израз във философията на хотел България – персонално отношение, отличен сервиз и неустоим комфорт. 


Хотел България е бизнес хотел разположен в сърцето на град Бургас, в непосредствена близост до транспортните възли, административните и финансови институции, търговските центрове и  заведенията за хранене и развлечения. 


Още с влизането си във фоайето на хотела, гостите усещат приятната атмосфера и топлината на хотелския персонал. Специалните грижи отделени дори на най-дребните детайли са гаранция за Вашия приятен и ползотворен престой. Елегантен лукс, стил и комфорт допълват усещането за място, на което е хубаво да останеш. 


Високата 71м. сграда на хотел България разполага с 17 хотелски етажа предлагащи невероятна гледка към Бургаския залив и старата градска част.  


За повишаване на ефективността и комфорта на своите гости, хотел България предлага безплатен интернет достъп не само в хотелските стаи, но и на всички места с обществен достъп.

Стаи

Хотел България разполага с 90 единични, 56 стаи с две легла, 8 луксозни и 3 Президентски апартамента разположени на 17 хотелски етажа, всеки от които с разкошна гледка към Бургаския залив или центъра на града и старата градска част.


Приятната и спокойна атмосфера от фоайето на хотела се пренася в уютно обзаведени хотелски стаи, предлагащи отлични условия за отдих и подслон.


Луксозните, комфортно обзаведени и модерно оборудвани апартаменти в хотел България  Ви позволяват да съчетаете грижите за Вашия бизнес с приятен престой и редица развлечения, които предлага хотелският комплекс.

 

Ресторант

Хотел България, Бургас разполага с два ресторанта и два бара разположени на различните нива на хотелския комплекс, където гостите на хотела могат да провеждат делови срещи, да опитат специалитети от националната или световната кухня или да се отдадат на почивка и развлечения в спокойна и комфортна атмосфера.

Цени

хотел България

Видове изхранване: ВВ

от датадо дататип помещениецена за помещение на ден
01.01.2016 31.12.2016 Двойна стая  110 лв
01.01.2016 31.12.2016 Единична стая  90 лв
01.01.2016 31.12.2016 Апартамент  165 лв
 

 


Условия и доплащане:

Възрастни и деца над 12 години, настанени на допълнително легло, заплащат 60% от цената на едно легло.
Деца от 2 до 12 години,настанени на редовно или допълнително легло плащат 50% от цената за възрастен.
Деца от 2 до 12 години, настанени в стая с родители и неползващи отделно легло, заплащат само закуска – 4 евро на дете на ден.
Паркинг – 20.00 лв за денонощие.
В цените са включени: ДДС 9%, всички такси, застраховка, закуска и безплатно ползване на фитнес и закрит басейн.


Поръчай
 • Бургас
 • 1 нощувка
 • 01.01-31.12.2018
 • 32 лв.
Хотел Булаир *** - Бургас
32 лв.
 • Поморие
 • 1 нощувка
 • очаквайте нови дати
 • 0 лв.
Сънсет Рeзорт 5* – Поморие
0 лв.
 • Поморие
 • 1 нощувка
 • очаквайте нови дати
 • 0 лв.
Хотел Феста Поморие 4*, Поморие.
0 лв.