Принтирай Поръчай

ВЕЛИЧЕСТВЕНА ПРАГА

САМОЛЕТ ОТ БУРГАС

19.06.2018 - 23.06.2018

5 дни / 4 нощувки

ЦЕНИ:

Възрастен в двойна стая: 1215 лв.
Единична стая: 1350 лв.

ПРОГРАМА НА ПЪТУВАНЕТО

1 ДЕН:

Среща на летище Бургас в 07:10 за полет до Прага в 09:10 часа. Пристигане на летището в Прага в 10:25. Трансфер до хотела за оставяне на багажа. Обиколка на Прага с местен екскурзовод на български език /3 - 4 часа/ - необходимо е ползване на градски транспорт: По време на тази обиколка ще видим кулата до старото кметство с астрономическия часовник, намиращи се на Староместския площад, катедралата „Света Богородица на Тин”, паметника на Ян Хус, Карловият Мост който се простира над река Вълтава и свързва „Мала Страна” със „Старе Место”, Готическата катедрала „Св. Вит”.
Настаняване в хотела. Свободно време. Нощувка.

2 ДЕН:

Закуска. Свободно време за разглеждане на Прага или: Целодневна екскурзия до Карлови Вари /9 - 10 часа/: Карлови Вари е най-известният СПА курорт в Чехия, намиращ се на около 120 км от Прага, близо до границата с Германия. 12-те минерални извора, които се намират в курорта са известни в цяла Европа като подходящи за лечение на всякакви болести. По време на екскурзията ще можете да видите горещ минерален извор, достигащ до 12м, руската православна църква Св. Св. Петър и Павел, църквата Св. Магдалена, както и да опитате прочутата газирана вода Mattoni и билковия ликьор Becherovka. Свободно време за обяд и самостоятелно разглеждане.
Връщане в хотела. Нощувка.

3 ДЕН:

Закуска. Свободно време за разглеждане на Прага или: Целодневна екскурзия до Дрезден: Разположен по протежение на бреговете на река Елба, градът често е наричан "Флоренция на Елба". Дрезден е един от най-красивите градове на територията на Германия. Световно известен е с производството си на порцелан. От векове насам Дрезден е град, който изключително много държи на историческото си наследство. И днес града предлага невероятен брой модерни и исторически забележителности. Пешеходна обиколка, включваща Цвингера, Семеровата опера, Дрезденския замък, Щолхоф, Фюрстенцуг ( процесията на курфюрстите), Брюлската тераса, Албертинум, завършваме на площада пред Фрауенкирхе ( Св.Богородица). Свободно време за самостоятелно разглеждане на музеи, галерии и за пазаруване.
Връщане в хотела. Свободно време. По желание и срещу доплащане: Вечеря в средновековен ресторант в центъра на Прага с включени 2 предястия, 2 основни ястия, десерт, хляб и 2 напитки по избор. Нощувка.

4 ДЕН:

Закуска. Свободно време за разглеждане на Прага или по желание:
1. Посещение на зоопарка в Прага или
2.Посещение на замъка Конопище"/5 - 6 часа/: един от най-значимите чешки замъци, построен през 14 век, съхранил невероятна колекция от исторически оръжия, мебели, картини и гоблени. Посещение на представителните зали, приемните, трапезарията и богатата колекция от ловни трофеи на Фердинад Д`Есте. Връщане в Прага.
Свободно време. По желание и срещу доплащане: Вечеря с 3 часова разходка по река Вълтава с жива музика (с включена вечеря на шведска маса и аперитив). Връщане в хотела. Нощувка.

5 ДЕН:

Закуска. Освобождаване на хотела до 12 часа. Свободно време. Трансфер до летището в Прага за полет до Бургас в 18:30. Пристигане на летище Бургас в 21:35 часа.

ЦЕНИ:

Възрастен в двойна стая: 1215 лв. 
Единична стая: 1350 лв.

ЦЕНАТА ВКЛЮЧВА

* Самолетни билети Бургас – Прага – Бургас

* Летищни такси

* Багаж: 1 бр. ръчен до 8 кг. + 1 брой чекиран до 15 кг.

* Трансфер летище – хотел – летище

* 4 нощувки със закуски в хотел 3* в Прага

* Обзорна обиколка на Прага с местен лицензиран екскурзовод на български език

* Застраховка

* Водач от фирмата

 

ЦЕНАТА НЕ ВКЛЮЧВА

* Обяди и вечери

* Слушалки за обиколката на Прага: 2.50 евро на човек

* Целодневна екскурзия до Карлови Вари - цената включва транспорт и екскурзовод на български – 57 евро на човек

* Целодневна екскурзия до Дрезден - цената включва транспорт и екскурзовод на български – 67 евро на човек

* Входът за зоологическата градина е 200 крони/турист. – 16 лева

* Придвижване с градския транспорт - 32 крони/турист/ 1 посока.- 2,50 лева

* Вечеря в средновековен ресторант в центъра на Прага – Цената включва: вечеря: 5 ястия (2 предястия, 2 основни, десерт,хляб), 2 напитки по избор; програма: средновековни музиканти, танцьорки, огнено шоу, рицарски двубои, интерактивни елементи и т.н, гостите имат възможност да се снимат с участниците в представлението – 48 евро на човек

* Посещение на замъка "Конопище" - цената включва транспорт и екскурзовод на български език - 42 евро на турист

* Входна такса за замъка "Конопище": 14 евро/турист

* Вечеря с 3 часова разходка по река Вълтава - жива музика, вечеря на шведска маса +аперитив, останалите напитки се заплащат отделно. – 45 евро на човек

* Входни такси за обекти, посещавани по желание

* Лични разходи

УСЛОВИЯ

Начин на записване:
Депозит: 50 % от крайната сума
Доплащане: до 30 дни преди датата на отпътуване

 

Необходими документи: Лична карта или международен паспорт; За деца до 18 г. - нотариално заверена родителска декларация от непътуващия/те родител/и – оригинал и копие и копие от акта за раждане
Допълнителни визови, паспортни и санитарни изисквания - няма
Агенцията си запазва правото на промени в последователността на изпълнение на програмата.

 

 


Поръчай
 • София – Дубай - София
 • 8 дни/7 нощувки
 • 28.04.2018г.
 • 1186 лв
ДУБАЙ - ЗЛАТЕН БЛЯСЪК И ПУСТИННО ОЧАРОВАНИЕ!
1186 лв
 • София - Прага - Дрезден - София
 • 5 дни/ 3 нощувки
 • 22.05-27.05.18
 • ПРОМО - 299 ЛВ.
ЗЛАТНО ПИВО В ЗЛАТНА ПРАГА! АВТОБУСНА ЕКСКУРЗИЯ!
ПРОМО - 299 ЛВ.
 • Рим – Ватикана – Сиена - Сан Джиминяно – Флоренция – Пиза – Лука - Чинкуе Тере - Милано
 • 8 дни/ 7 нощувки
 • 30.04-07.05.2018
 • 1269 лв.
РИМ, ТОСКАНА + ЧИНКУЕ ТЕРЕ! САМОЛЕТНА ПРОГРАМА! ПРОМО ЦЕНА!
1269 лв.