Принтирай Поръчай
Ранни записвания!

Малта е малка островна държава в Средиземно море, запазила хилядолетна история и уникални природни забележителности. Каним Ви на една незабравима екзкурзия!

 

Предимства на програмата:

- 5 нощувки в хотел 4*
- богат избор на допълнителни екскурзии

 

ДАТИ НА ТРЪГВАНЕ:

06-ОКТОМВРИ-2018

ПРОГРАМА

ДЕН 1 :

 

Трансфер от посочен от Вас адрес в Бургас до летището в София. Директен полет София-Малта с авиокомпания Уиз Еър. Излита в 13:50 ч., каца в 14:55ч. на Международното летище Малта. Трансфер от летището до избраният от Вас хотел 4*. Настаняване в хотела. 
Среща с представител на агенцията в хотела, който ще Ви информира за допълнителните екскурзии и други услуги. Нощувка.

 

ДЕН 2 :

Закуска. Свободно време или по желание допълнителна целодневна екскурзия HERA VALLETTA - пътешествие с яхта около Малта (срещу доплащане). Предоставя Ви се прекрасна възможност да погледнете към малтийските брегове откъм морето и да се изкъпете в едно от най-красивите места – Синята лагуна на остров Комино. Включени са закуска, обяд и следобедна закуска.Нощувка.

ДЕН 3 :

Закуска. Свободно време или по желание допълнителна 4-часова екскурзия „Валета – града на рицарите” (срещу доплащане). Екскурзия до столицата на Малта – Валета. Автобусът ще Ви остави пред крепостните врати,откъдето започва разходката по старинните улици до градините Баракка, откъдето се открива великолепен изглед към Големия залив. В хода на екскурзията Вие ще посетите катедралата Св. Йоан Кръстител -  храм, който е една от световните съкровищниците, и в който ще видите и две от картините на великия италиански художник Каравджио. Ще спрете и пред двореца на Великите Магистри, в който сега заседава парламента и се помещава канцеларията на Президента на Малта.В края на екскурзията ще ви бъде показан филмът « Историческият път на Малта»  разказващ за най-значимите събития от историята на острова. Нощувка.

ДЕН 4 :

 

Закуска. Свободно време или по желание допълнителна 4-часова екскурзия „Мдина – града на мълчанието“ (срещу доплащане). Мдина – това е древната столица на Малта. Екскурзията започва с разглеждане на крепосните стени и кули построени още през IX век. Панорамата, която се открива към цяла Малта е наистина великолепна. Разхождайки се из града ще посетите катедралата ще разгледате красивите къщи построени преди повече от 4 века. Следващото място, което ще посетите са красивите скали Дингли и ботаническата градина при президентския дворец Сан Антон. Нощувка.

 

ДЕН 5 :

Закуска. Свободно време или по желание допълнителна 4-часова екскурзия „Трите града  - Малтийския юг“ (срещу доплащане). Посещение на трите древни града Сенглеа, Коспикуа, Виториоса. Тези древни градове са били многократно арена на дълги обсади и жестоки битки. Това е мястото където през 1565 година Османската империя претърпява поражение, от което започва и упадъка и. Във Виториоса са запазени много старинни здания, които напомнят за славните рицарски времена. И от трите града ще може да се насладите на великолепния изглед към Големия Залив – морската врата на Малта. Нощувка.

ДЕН 6 :

Закуска. Освобождаване на стаите. Трансфер до Международното летище Малта. Полет Малта-София, който излита в 15:30ч и каца в 18:20ч. Следва трансфер до посоченият от Вас адрес в Бургас.

ХОТЕЛ/КАТЕГОРИЯОПИСАНИЕЦЕНА (ЛВ)
4* The Diplomat Hotel 
със закуска
900
4* The Diplomat Hotel 
закуска и вечеря
1005
4* Cavalieri Art Hotel
със закуска
1000
4* Cavalieri Art Hotel
закуска и вечеря
1135

  ЦЕНAТА ВКЛЮЧВА:

  1. Самолетен билет София – Малта – София с включен ръчен багаж до 10 кг
  2. Трансфер от адрес в Бургас до летището в София при минимум 7 записани
  3. Индивидуален трансфер летище-хотел/хотел-летище
  4. Информационна среща с местен представител на агенцията. 
  5. 5 нощувки с избраният от Вас тип изхранване в хотел 4*;
  6. Застраховка „помощ при пътуване в чужбина“ с покритие 5000 евро.

  ЦЕНАТА НЕ ВКЛЮЧВА:

  1. Разходи от личен характер, допълнително изхранване, бакшиши;
  2. Градска такса 0.50 евро на човек, на ден, която се заплаща директно в хотела;
  3. Застраховка „Отмяна на пътуване“
  4. Допълнителен багаж: 1 брой чекиран багаж до 20 кг - 71 лв една посока, 137 лв двупосочно
  5. Оскъпяване на застраховка "Помощ при пътуване" за лица над 64 г - 100%
  6. Входни такси за обектите
  7. Допълнителни екскурзии

  ДОПЪЛНИТЕЛНИ УСЛУГИ:

  - 8 часова разходка с яхта на руски или английски език (с включени закуска, обяд и следобедна закуска) - € 55,00/човек
  - екскурзия „Валета – града на рицарите”– € 44,00/човек 
  - екскурзия „Мдина – града на мълчанието”– € 36,00/човек
  - екскурзия „Трите града  - Малтийския юг“ - € 33,00/човек 

  Екскурзиите се провеждат на български език при записани минимум 10 туристи. В случая ако количеството участници е по-малко, те ще бъдат пренасочени към групи с руски/английски екскурзовод. 

 

- Цената е валидна до изчерпване на контингентите по полетите и стаите в хотела. В този случай ще предложим алтернативни дати, хотел и/или цена;
- Възможни са размествания в реда на провеждане на допълнителните екскурзии, както и в часовете на полетите

 

 


Поръчай
Array