Принтирай Поръчай

Екскурзия - Бангкок, Сингапур, Камбоджа и о-в Пукет 


13 дни 
11 нощувки

 

Дати:

12.01.2020 – 24.01.2020 – 1 940 евро – последни места
31.01.2020 – 12.02.2020 – 1 940 евро – последни места
10.03.2020 – 22.03.2020 – 1 940 евро

 

Бангкок

Тайланд е незабравимо място! Омагьосва пътешествениците с пъстрота, страхотен климат и екзотична мозайка от луксозни курорти, древни храмове, азиатска пренаселеност, гостоприемство - усмивки, слънце, аромати. Фантастична храна, улични търговци, нощни пазари и добре известните тайландски масажи. "Златният град" Бангкок е побрал в себе си цялото това разнообразие – тук са най-величествените будистки храмове и императорски дворци.

 

Сингапур

Сингапур е уникален град-държава, разположен в Югоизточна Азия. Обхваща територията на 63 острова, заемащи 710 км2 площ. Най-големите от тях са Сентоса, Пуалу Убин, Пуалу Теконг. Градът е събрал в себе си историята и традициите на Изтока и блясъка на модерния Запад в един необясним, фантастичен баланс. Това е най-развитата държава на малайзийския полуостров. И има защо.

 

Камбоджа

Кралство в югоизточна Азия, разположено в южната част на Индокитайския полуостров, Камбоджа граничи с Тайланд, Лаос, Виетнам и Сиамския залив. Прекрасна, екзотична и страна изпълнена с противоречия страна. Невероятни природни богатства, храмове, усмихнати хора... и варварско военно минало. Днес тази мистериозна страна открива пред туристите своите тайни. Любителите на Азия ги очакват необичайни будистки паметници, непроходими тропически гори и савани с рядка растителност. Около половината от територията на страната е заета от горски масиви, като голяма част от тях са гъсти, влажни тропически гори. Горите играят важна роля в икономическия живот на страната.

В Камбоджа се намира Ангкор Ват - храмов комплекс близо до Сием Реап, смятан за най-големия религиозен паметник в света. Първоначално основан в началото на XII век като индуистки храм, към края на века той постепенно е превърнат в будистки. Комплекс от сгради, образец на високия класически стил на кхмерската архитектура. Ангкор Ват е символ на Камбоджа, както и една от грандиозните туристически атракции в света.

 

Остров Пукет

Тропическият рай на Тайланд удивлява с природната си красота, съчетание между хълмове, покрити с буйна тропична растителност, скалисти заливи, белоснежни плажове и лазурно чистите води на Андаманово море. Най-големият тайландски остров ни кани да изживеем мечтите си!

ДЕН 1 - София - Доха - о-в Пукет

Отпътуване от София за Тайланд с редовен полет на авиокомпания Qatar Airways по маршрута София – Доха – о-в Пукет.

 

ДЕН 2 - о-в Пукет

Пристигане на о-в Пукет. Трансфер и настаняване в хотела.

Сред най-известните туристически зони на Пукет е световноизвестният плаж Патонг Бийч. Там е съсредоточена голяма част от нощния живот и туристическите пазари на острова.

Икономиката на Пукет сега разчита на плантациите от каучуково дърво и на туризма. Островът предлага чудесни условия за гмуркане, плуване, кану. Пукет е домакин на около три милиона чуждестранни гости годишно, което го превръща в един от най-любимите световно известни курорти в Азия.

Това е най-богатата провинция на Тайланд след Бангкок. Великолепни пясъчни плажове, кристално лазурно море, огромни варовикови скали и богат подводен свят, уникални национални паркове, тропически джунгли и екзотичен нощен живот – множество барове, ресторанти и нощни клубове - Пукет е всичко, за което сте мечтали!

Разходка из града. Нощувка.

 

ДЕН 3 - о-в Пукет

Закуска. Плаж, почивка и разходки в екзотичната околност. По желание – посещение на Пукет таун.

Нощувка.

 

ДЕН 4 - о-в Пукет

Закуска. Плаж, почивка, вечерна разходка или

*По желание – целодневна екскурзия с обяд до няколко прекрасни острова с моторна лодка /08:00 - 17:00 ч./

Островът на маймуните, Островът-бар, заливът Мая. Плаж, шнорхелинг, обяд, коктейли на борда и, разбира се, остров Пи Пи, познат от филма "Плажът" с Леонардо ди Каприо. Съвсем на живо, съвсем истински.

Нощувка.

 

ДЕН 5 - о-в Пукет

Закуска. Плаж, почивка, вечерна разходка  или

* По желание - целодневна екскурзия с моторна лодка до Джеймс Бонд Айлънд, Лава Айлънд и още няколко малки прекрасни места. Обиколка с канута, заобиколени от кристално чиста вода и фин пясък.

* Вечерта, по желание – "Пукет Фантазия“ (17.30 – 23.30 ч., вечеря – бюфет от цял свят) В уникалния културен парк вижте екзотично представление в стил Лас Вегас, посветено на историята на Тайланд, което по интересен начин обединява тайския фолклор, магия, въздушен балет, акробатика, циркови номера с участието на повече от 30 слона, множество птици, биволи и пироефекти.

Нощувка.

 

ДЕН 6 - о-в Пукет - Сингапур

Закуска. Трансфер до летището и полет до Сингапур. Трансфер до хотела и настаняване.

Обиколка на чудесата на Сингапур: Хотел Marina Bay Sands, Статуята на Мерлиона (с глава на лъв и тяло на риба) – символ на Сингапур, Chinatown – великолепен китайски квартал в сърцето на града, "Малката Индия" – цветен, ухаещ и незабравим индийски квартал, препълнен с улични търговци, туристи и багри.

Свободно време с възможност за разглеждане на една от новите забележителности на Сингапур - "The Gardens by the Bay".

Нощувка.

 

ДЕН 7 - Сингапур

Закуска. Целодневно посещение на остров Сентова – островът на забавленията. Уникално разнообразие от атракции – Universal Studio Park, Аквапарк, Градината на пеперудите, Музеят на восъчните фигури + километри плажове и невероятна тропическа растителност. Истински незабравимо!

Вечерта - посещение на Ботаническата градина. Невероятна феерия от цветове и аромати.

Нощувка.

 

ДЕН 8 - Сингапур - Камбоджа

Закуска. Трансфер до летището и полет до Сием Реап /Камбоджа/.

Настаняване в хотела и разходка в града и нощните заведения в центалната част на града.

Нощувка.

 

ДЕН 9 - Ангкор Ват

Закуска. Днес се отправяме на невероятно пътешествие във времето.

Съвсем близо да града се намира Ангкор Ват - изключителен храмов комплекс с площ на няколко десетки футболни игрища. Сякаш погълнат от джунглата, това е мечтата на всеки пътешественик.

Нощувка.

 

ДЕН 10 - Камбоджа - Бангкок

Закуска. Пешеходна разходка из града /13.00 – 21.00 ч./

Най-зашеметяващата гледка в цял Тайланд и едно от най-величествените чудеса на Азия са Храмът на изумрудения Буда и Кралският дворец. Храмът е построен в края на XVIII в. от Рама I, за да съхранява Изумрудения Буда (Пра Кео) - най-святата статуя, която за тайландския народ е символ на могъществото, божествеността и просвещението на страната.

Големият Дворец е сред най-красивите творения на Сиамския кралски двор. Бил е седалище на монарсите на Тайланд от средата на XVIII в. до 30-те години на XX в. Перлата на Бангкок и най-красив дворец в страната е разположен на площ от 945 000 м2 и обхваща над 100 сгради, в които е събрана 200-годишна история на дворцовия живот.

Пресичаме реката с моторна лодка и сме в подножието на храма Ват Арун, изобразен на повечето монети в Тайланд. Малък, но много красив и необичаен. Вечерна разходка.

Нощувка.

 

ДЕН 11 - Бангкок

Закуска. Свободно време за разходка

или

* По желание – екскурзия до Плаващия пазар в Дамнеон Садуак и Пазара с влака /08.00 – 17.00 ч./

Плаващият пазар се намира на 110 км от Бангкок и е изключително място за традиционно пазаруване от малки лодки, обиколка по безкрайни канали... и страхотни снимки.

Съвсем наблизо се намира друг световно известен пазар, познат като Пазара с влака. Всички сме гледали клипчетата как композицията буквално преминава през голям, оживен местен пазар. Интересно, забавно, необичайно.

Завръщане в Бангкок. Вечерна разходка.

Нощувка.

 

ДЕН 12 - Бангкок

Закуска. Днес ще се разходим из потайностите на Chinatown. Този пъстър и шумен квартал на Бангкок има с какво да ни изненада - гледки, вкусове, ухания...

В ранен следобед с тук-тук такси продължаваме към Уат По (Храмът на Полегналия Буда). Най-старият (XVI в.) и най-голям храмов комплекс в Бангкок. Гигантски домакин там е дългият 46 м и висок 15 м позлатен Полегнал Буда – най-голям по рода си в цял Тайланд.

Нощувка.

 

ДЕН 13 - Бангкок - Доха - София

Ранен трансфер до летището и полет до София.

ДАТИ И ЦЕНИ:

 

   

 • 12.01.2020 - 24.01.2020 - 1 940 евро - последни места
 •  

   

 • 31.01.2020 - 12.02.2020 - 1 940 евро - последни места
 •  

   

 • 10.03.2020 - 22.03.2020 - 1 940 евро - последни места
 •  

   

 

ХОТЕЛИ:

 

   

   

 • Цени на човек в евро на база настаняване в двойна стая.
 •  

   

 • Настаняване в единична стая се доплаща.
 •  

   

 • Настаняване в Бангкок в хотел 4* на база нощувка и закуска
 •  

   

 • Настаняване в Сингапур в хотел 4* на база нощувка и закуска
 •  

   

 • Настаняване в Камбоджа в хотел 4* на база нощувка и закуска
 •  

   

 • Настаняване на о-в Пукет в хотел 4* на база нощувка и закуска

 

ДОПЪЛНИТЕЛНА ИНФОРМАЦИЯ:

 

Забележка – При лоши метеорологични условия или други форсмажорни обстоятелства програмата може да претърпи промяна в реда на провеждане!

 

При наличие на промяна на летищните такси цената ще бъде актуализирана

Няма задължителни имунизации и други здравни изисквания

Храната от уличните търговци е изключително вкусна и разнообразна. Разбира се, когато решите да опитате, купувайте от чисти и спретнати места. Това е прясна храна

Цената на хотелите е на база човек в двойна стая. Самостоятелно настаняване в стая се доплаща

Категоризацията на хотелите /понякога/ се различава от тази в Европа

Добре е да се носят леки, удобни и светли дрехи и обувки

Препоръчително е да имате слънцезащитни кремове и репеленти против насекоми

В хотела в Сингапур лично се доплаща градска такса /на място/

Цената е за определен брой пътуващи


Поръчай
 • София - Мандалай - круиз по реката майка – „Irrаwaddy” - Баган –Салай – Инле – Нгапали – Янгон – С
 • 11 дни/ 9 нощувки/9 закуски/ 2 обяда/ 9 вечери
 • 22.01.2020
 • от 4498 лв.
ПОТВЪРДЕНА ГРУПА С ВОДАЧ ЗА МИАНМАР, (БИРМА)! ПЪТУВАНЕ КАТО НИКОЕ ДРУГО!
от 4498 лв.
 • София/ Варна–Махе–София/Варна
 • 9 дни / 7 нощувки
 • Събота целогодишно
 • от 1715 EUR/3355 лв. с вкл. лет. такси
🌴☀ СЕЙШЕЛИТЕ - ПЕРЛИТЕ НА ИНДИЙСКИЯ ОКЕАН 🌴☀
от 1715 EUR/3355 лв. с вкл. лет. такси
 • от Бургас
 • 22.05; 29.05;05.06;
 • 94 лв.
Екскурзии в България от Бургас
94 лв.