Туристическа агенция "Теди Кам" работи на туристическия пазар от 1990г. и една от водещите компании на българския пазар. Притежава удостоверение за регистрация за туристическа дейност № 78 и е ИАТА акредитиран агент. "Теди Кам" членува в организации като БАТА, БРТА, БРТК и БАЕСТ. През 2005г. и 2012г. Българската асоциация на туристическите агенции (БАТА) присъжда на фирмата престижното отличие „Туристическа агенция на годината“. От БРТК е наградена с грамота за 20 годишния принос в туристическия бранш. От БРТА двукратно и е присъдено отличие за най - успешна туристическа фирма в Югоизточния регион. Тези отличия фирмата е получила за професионализма в работата си, за лоялността към колеги и партньори и за спечеленото доверие. "Теди Кам" развива входящ и изходящ туризъм целогодишно. Eкип от квалифицирани и опитни кадри се грижи за Вашата перфектна почивка.

Предлагаме богата гама от туристически пакети:
- екскурзии и почивки;
- резервации за хотели;
- професионално екскурзоводско обслужване;
- трансфери;
- коли под наем;
- морски и планински туризъм през лятото и зимата;
- спа туризъм;
- културен, конгресен, селски и еко туризъм;
- детски лагери;
- обиколни и специализирани турове;

През 2010г. Теди Кам отбеляза своята двадесетгодишнина. През отминалите години ние постигнахме високи резултати, които са нашата гордост. Началото беше трудно, трябваше да се справяме с не леки задачи и проблеми, но това ни направи по силни, целеустремени и креативни.
Дългите години работа в сферата на туризма ни научи на търпение и упорит труд, благодарение на това натрупахме ценен опит. Ние разбрахме, че удовлетворението от постигнатите резултати идва тогава когато ние от Теди Кам, можем да осъществим желанието на нашите клиенти за една незабравима почивка. Тогава, когато видим на техните лица топла, като българско лято усмивка.
Благодарност за това, че избрахте нас!