Принтирай Поръчай

ДЕН 1

Отпътуване от Варна в 02:30, от Бургас в 05:00. Около обяд пристигане в Истанбул. Посещение на парк Емирган – най-големият в Истанбул, осеян с лалета, езерца и красиви дървета, разположен до самия бряг на Босфора. Любимо място за разходки на местните жители. Посещение на българската желязна църква „Свети Стефан“. Настаняване в хотела. Нощувка. - Вечерно посещение на Watergarden Istanbul където, ще имате възможността да наблюдавате шоуто на пеещите фонтани. Изключителна хореография на вода, светлина, лазерни ефекти и музика. Басейнът е разположен на площ от 5 000 м2 и се смята за "най-големия" такъв в Европа. Цена: 33 лв./17 € Нощувка.

 

ДЕН 2

Закуска. Туристическа програма по желание. - С корабче по Босфора - прекрасна морска разходка по един от най-живописните проливи в света. Едно вълнуващо плаване покрай Европейския бряг и Азиатския бряг, където ще се насладите на гледки познати ни от телевизионния екран - старовремски вили, дворци, крепости, храмове, великолепни пейзажи. Цена: 40 лв. /20 € - Вечерен круиз по Босфора – плаване с корабче по Босфора с вечеря и програма. Предлагаме Ви едно вълнуващо изживяване между два континента с включен трансфер от хотела до пристанището, вечеря на яхтата и богата музикална програма. Цена: 80 лв./ 41 € Нощувка.

 

ДЕН 3

Закуска. Освобождаване на стаите. Посещение на търговски център Forum. Отпътуване за Лозенград (Къркларели) и кратък престой в центъра на града за покупка на турски сладкиши.

 

3 дни / 2 нощувки с тръгване от:

 ВАРНА - 269 лв, БУРГАС - 240 лв

Маршрут: Варна - Слънчев бряг - Бургас - Истанбул - Бургас - Сл.бряг - Варна

Цената включва:

Транспорт с комфортен туристически автобус; -2 нощувки със закуски в хотел 3* в Истанбул -Посещение на Лозенград; -Посещение на парка „Емиргян“; -Посещение на българската църква "Св.Стефан"; -Посещение на търговски център FORUM

Застраховка „Помощ при пътуване в чужбина“ с асистанс и лимит на отговорност 10 000 EUR -Водач-екскурзовод от България.

 

 

Цената не включва:

 -Разходка с корабче по Босфора – 20 €

-Нощен Истанбул, шоуто на пеещите фонтани в Watergarden - 17 €

-Вечеря с програма на кораб-ресторант по Босфора; – 41 €

-Входни такси и билети за други музеи, обекти и прояви, посещавани по желание и градски транспорт;

-Единично настаняване – доплащане 120 лв

 -Застраховка „Отмяна на пътуване“ (Препоръчваме Ви сключването на тази застраховка!);

-За лица над 65 г. автоматично се добавя доплащане за завишена застрахователна премия.

 1. 1.               Дадените часове са ориентировъчни – поради натоварения трафик в Истанбул, не можем да гарантираме стриктното им спазване. Последователността на мероприятията по програмата може да бъде променяна по дни и часове, с оглед възможностите за осъществяването им, без това да ощетява участниците.
  1. 2.               Отказ от участие в дадено мероприятие, което е по желание, може да става само предишния ден преди провеждането му. В деня на провеждане на мероприятието, ако има отказ, сумите, заплатени за него, не могат да бъдат възстановени на туриста.

 

Необходими документи: Валиден международен паспорт; за деца до  18  год.  се  изисква нотариално заверена родителска декларация от непътуващия/те родител/и – оригинал и копие.

 

 

Минимален брой за осъществяване на пътуването: 40 туристи.

Срок за уведомление при недостигнат миним. брой туристи:  14  дни  преди  датата  на тръгване.

Записване и начин на плащане:

Внасяне на 50 лв. при записване и сключване на договор за организирано туристическо пътуване Доплащането се извършва до 14 дни преди отпътуването.

Места в автобуса: Настаняването в автобуса е по ред на записване.

Условия за анулации:

до 14 дни преди пътуването - 0%;

13 - 7 дни преди пътуването - 50 % от пакетната цена; под 6 дни - 100%

 

Права на Потребителите:

ТУРОПЕРАТОРЪТ декларира, че носи пълна отговорност за точното изпълнение на туристическия пакет като цяло и спазва основните права съгласно  Директива  (ЕС)  2015/2302.  Подробна информация за Директива (ЕС) 2015/2302 на уеб-страницата на Туроператора.

 

 

 

Медицинската застраховка за пътуване в чужбина, включена в пакетната цена, е съгласно приложимата Нормативна уредба и Общи условия на Застрахователя в рамките на  посочената  в пакета застрахователна сума, която включва неотложни медицински разходи вследствие на акутно заболяване или злополука, разходи за медицинско транспортиране и репатриране, смърт причинена от злополука. Покритието смърт причинена от злополука не се прилага при лица под 14 години и над 65 години, за недееспособни лица, както и за лица със загубена работоспособност над 50%. Повече информация относно допълнителни възможности за застраховане към включената в пакета застраховка „Помощ при пътуване в чужбина“ – в офиса на фирмата.


Поръчай
 • Вергина, Гърция, Едеса, Каламбака, Катерини Паралия, Метеора
 • 4 дни / 3 нощувки
 • 13.04.2023
 • 395 ЛЕВА
Великден в Гърция: Солун – Метеора, тръгване от Бургас
395 ЛЕВА
 • Варна- Бургас - Истанбул – Бургас- Варна
 • 3 дни/2 нощувки
 • Всеки четвъртък
 • от 210 лв.
Истанбул- Нощен преход
от 210 лв.
 • София – Истанбул – Бейрут – Тир – Магдуш – Сайда - Бейтeдин – Дейр ел Камар - Джейта Гротто – Джуни
 • 6 дни /5 нощувки
 • от14.04до22.10.23
 • от 2595.00 лв.
ЛИВАН
от 2595.00 лв.